Wonen & huishouden

Wereldkaarten in je interieur

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|54px|0px|false|false”][et_pb_row custom_padding=”0|0px|27px|0px|false|false” admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.19.10″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Het is een ware trend om wereldkaarten in je interieur te introduceren. En wie geeft je ongelijk? Ook bij mij hangt er al een tijd een wereldkaart en eigenlijk kan ik er geen genoeg van krijgen om er meer te plaatsen. Maar hoe laat je een wereldkaart nou goed tot zijn recht komen in jouw interieur en waarom willen wij nou allemaal zo’n eigen wereldkaart die in verschillende soorten en maten te krijgen is?

Waarom een wereldkaart?

Voor iedereen is de reden natuurlijk anders om een wereldkaart in huis te brengen. Voor de één is het een perfecte manier om weg te kunnen dromen in alle mooie reizen die diegene wilt maken, de ander is gewoon één met moeder aarde. Maar wat de reden ook is: De wereld is ook gewoon een prachtig fenomeen om te zien. Juist omdat het zo iets prachtigs is, zijn er zoveel verschillende vormen en maten posters gemaakt van de aarde.

Een andere goede reden is om te leren over alles wat er is. Iedere dag kijk je naar die poster en zie je waar verschillende landen liggen. Het kan dus erg leerzaam zijn voor jezelf, maar ook voor jouw opgroeiende kind. Leuk voor het hele gezin dus! Wereldkaarten.nl heeft leerzame en speelse posters waar je ook kan zien welke dieren er in welke continent leven. Erg leuk! Mijn wereldkaart poster van de foto’s komt daar ook van af!

Interieurtips

Er zijn tegenwoordig zoveel kaarten te verkrijgen dat er voor ieder interieur wel een bijpassende kaart is. Een kinderkamer, industriele-, landelijke-, of moderne woning kan je er goed mee aankleden om kale ruimtes op de muur te vullen. Wereldkaarten.nl heeft voor iedere woning iets. Zo hebben zij kaarten van canvas, hout, glas, posters en nog veel meer. Ik heb een mooie aluminium foto mogen krijgen van een wereldkaart. Het materiaal is erg glad en stevig. Tevens erg mooi om zelf een eigen foto op af te drukken. Deze wereldkaart op dit materiaal is erg strak waardoor het mooi in een moderne kamer staat. Het model wat ik heb gekozen is echter wat speelser, waardoor die ook perfect op een kinderkamer kan vertoeven.

Zo is er dus voor iedere woning een kaart naar eigen smaak te vinden. Diverse stijlen kunnen een huis opleuken. Mijn grootste tip voor een kaart in het interieur is dan ook om de juiste materialen te kiezen die bij de woning passen en de kleuren af te stemmen bij de kleuren die zich al in jouw huis bevinden. Zo vloeken bepaalde kleuren erg bij elkaar, en kunnen anderen weer mooi bij elkaar staan. Twee tegenpolen kunnen vaak mooi combineren. Hiervoor zijn op het internet veel kleurenpanelen te vinden die je kunnen helpen. Een niet al te drukke plek voor jouw poster kan er ook voor zorgen dat hij extra opvalt.

 

Momenteel heb ik nu twee wereldkaarten in mijn huis waar ik optimaal van geniet. Één om de landen te krassen waar ik geweest ben, en de ander vol met dieren. (een dierengek moet zich wel kunnen showen). Heb jij ook een mooie wereldkaart in jouw woning, en waarom heb jij voor een bepaalde stijl gekozen?

advertorial

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Like & deel Thuisvrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *