Uitstapjes & vakantie

Mijn top 3 vakanties tot nu toe

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|54px|0px|false|false”][et_pb_row admin_label=”row” custom_padding=”0|0px|27px|0|false|false” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.17.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Ik ben het gelukkigste meisje op aarde als ik mag vertellen dat ik leuke reizen heb gemaakt. Binnen Europa wel te verstaan. Ik heb geweldige plekken mogen zien in onze eigen continent wat ik maar al te graag met jullie wil delen. Je ziet veel foto’s, en vooral ook waarom ik deze reis zo geweldig vond om te mogen meemaken! We tellen af van reisje 3 t/m 1.

Nr. 3: Citytrip in Brussel
Ik ben samen met mijn zus en moeder naar Brussel geweest om wat van de stad te proeven. We zaten in een klein hotel vlakbij het station en we hadden mooi uitzicht op het plein. Wij hebben voornamelijk de straatjes rondgesnuffeld en kleding geshopt. Natuurlijk mochten wij niet de welbekende mannenpis niet vergeten, en toen kwamen wij er achter dat er nog veel meer te zien was. Er bleek door de hele stad schilderingen verstopt te zitten op muren van cartoons. Zo leerden wij een Belg kennen, die met ons de hoekjes van de straten afspeurden.

    

Nr. 2: Zonvakantie in Spanje
De laatste vakantie die ik heb gehad met mijn ouders en broertje was deze naar Spanje, Platja d’Aro. We zaten op de mooie camping Valldaro vlakbij het strand. Het zwembad zat vrijwel direct voor de caravan waardoor wij er al vroeg in konden duiken. Er zat een restaurantje aan vast met Nederlandse eigenaars wat ideaal bleek! Ik heb op deze vakantie ontzettend veel gezwommen, genoten van de rust en de wandelingen. Ik ben nader tot mijn broertje gekomen en ik heb echt tijd gehad om na te denken over waar ik ben en waar ik heen wil. Het heeft mij veel inzichten gebracht. Uiteraard, als je in Spanje bent, moet je ook naar Barcelona. Uiteraard hebben wij dat niet overgeslagen!
   

Nr.1: Roadtrip door Frankrijk
Er is geen twijfel over mogelijk. De roadtrip van 3 weken door Frankrijk is mijn all-time favoriet! Samen met mijn vriend startte wij in Normandië waar wij van de geschiedenis van WOII hebben geproefd. Hierna zijn wij naar het midden van het land gegaan waar wij een geweldige camping Les Eymes hebben gevonden met een geweldig uitzicht. Bij Saint-Pierre-de-Chartreuse hebben we de Charmant Som beklommen/bewandeld. Annecy was het prachtige dorpje die wij daarna hebben bezocht, waarna wij naar boven zijn gekropen en via het mooie Strasbourg naar huis zijn gegaan. Strasbourg heeft een mooie duitse uitstraling.  Uiteraard hebben wij veel meer plekjes gezien, maar dit waren onze hoogtepunten. We waren met een tentje die helaas lek bleek. En liet het nou ook iedere nacht regenen waardoor wij de laatste twee dagen een hotel hebben geboekt waar wij ook genoten hebben om de route uit te zitten.
Die tent? Die ligt in de prullenbak.

  

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Like & deel Thuisvrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *