Relaties

Een brief aan mijn vriend

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|54px|0px|false|false”][et_pb_row custom_padding=”0|0px|27px|0px|false|false” admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.21.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Ik zeg niet zo vaak hoe blij ik ben met mijn vriend. Hoe gelukkig hij mij maakt en complimenteer maar weinig. Ik schaam mij er bijna voor als ik bedenk hoeveel hij nou eigenlijk voor mij doet. Als ik er over nadenk, verdient hij veel meer waardering voor alles en dat is precies wat ik bij deze doe. Bram, deze is voor jou!

Lieve Bram,

Vroeger schreef ik jou nog wel post-its, brieven voor als je thuis kwam van het werk met hoeveel ik om jou geef of om je simpelweg welterusten te wensen. Als kok zijnde tref je bij thuiskomst wel eens een slapende vriendin aan in jouw bed, vandaar. Maar nu wij al weer de nodige tijd samen wonen, komt het hier minder van. Deze brief is dus speciaal om jou weer te zeggen hoeveel ik van jou houd.

Bram, ik weet niet of jij beseft hoeveel meer geluk jij in mijn leven hebt gebracht, en dat ik zonder jou nooit zoveel had gehad als nu. Een super lieve kat die wij beschouwen als ons kindje, een eigen paleisje voor ons drietjes en de mogelijkheid om spontaan wat nieuwe plekken te ontdekken. Jij waardeert mijn impulsiviteit en gaat er vrolijk in mee. Tegelijk roep jij mij tot een halt waar het echt niet verder kan. Jij zorgt ervoor dat mijn leven op orde blijft. En daarmee ook die van jezelf.

Ik ben zo trots op het feit dat jij keihard werkt en klaarstaat voor familie, collega’s, vrienden, dieren en mij. Maar ook zeker dat jij open staat voor allemaal nieuwe dingen waar mijn hart naar uit gaat. Ik kan gewoon bijna niet geloven dat ik zo’n perfecte vriend heb mogen vinden. Een vriend waar ik ook een tandje harder voor zal willen lopen. Hoewel ik soms het idee heb dat het nooit genoeg zal zijn. Het gevoel zal altijd blijven dat jij altijd net een beetje meer doet dan ik. Waarvoor mijn dank.

En dankjewel voor alle lieve woorden, de ontspanning die jij mij geeft wanneer ik even niet meer weet hoe ik het verder moet aanpakken. Jij geeft gewoon die dikke knuffel en een lach, en voor ik het weet zijn de tranen omgetoverd in een schaterlach die weer helder doet denken. Jij helpt mij altijd weer om op het juiste pad verder te gaan. Je motiveert mij en geeft mij weer doorzettingsvermogen. En raad eens: Samen lukt het iedere keer weer!

voor ik het weet zijn de tranen omgetoverd in een schaterlach die weer helder doet denken.

Lieve Bram, deze brief kan ik wel uit laten groeien tot een boekwerk als ik jou voor alles apart zal bedanken. Als ik onze wensen voor de toekomst zal uitschrijven en tot in de diepste details zal vertellen wat jij verdient te horen. Maar dat doe ik wanneer ik jou weer vast kan houden als je thuis komt van je werk. Dit is een start wat de hele wereld mag horen, en dat schreeuw ik van de daken.

Lieve Bram, ik hoop dat wij nog vele jaren samen mogen zijn.

Kusjes, Elyse

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Like & deel Thuisvrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *