De week waarin ik jarig was, en dus wel een beetje extra plezier heb gehad. Nu zijn de vragen daar natuurlijk niet op afgestemd, maar ik heb wel veel over deze vragen nagedacht tijdens het besef dat ik nu toch echt 22 jaar ben geworden. 

22 januari – Waarom was vandaag een productieve dag?
Het sneeuwde vandaag, dus ik ben met Bram naar stal geweest om sneeuwfoto’s te maken met ons paard Beau. Daarna zijn wij gaan wandelen door het park en hebben wij een sneeuwpop gemaakt waarna wij lopend de boodschappen hebben gedaan. Om het genieten van de dag af te sluiten, zijn wij naar mijn ouders gegaan om daar gebruik te maken van hun bad, warme chocolademelk en zijn wij daar wezen slapen. Een heerlijke dag! 

23 januari – Wat is jouw levensles?
Jaag je EIGEN dromen na, en niet die van iemand anders. Hun levens lijken misschien wel geweldig op die manier, maar als dat niet bij jou past, zal je nooit gelukkig worden als hoe die ene persoon dat wel is. Leef je eigen dromen, en dan word je vanzelf je eigen voldane en gelukkige versie van jezelf. 

24 januari – Hoe heb je vandaag voor ontspanning gezorgd?
Ik ben vanochtend bij de kapper geweest om een groot deel van mijn haar af te knippen. Ik heb erg dik haar wat heel zwaar en futloos wordt als ik het lang laat groeien. Het viel tot net over mijn borsten, en het is gekortwiekt tot net over mijn schouders. Ik kan mijn hoofd nu weer rechtop houden! Een hele ontspanning voor mijn nek kan ik je vertellen. 

25 januari – Wat is er vandaag kapot gegaan?
Helemaal niets! Ik ben eerlijk gezegd zelfs een beetje trots op mijzelf! Een verjaardagscadeautje naar mijzelf toe dus!

26 januari – Ben je wel eens geopereerd?
Ja, ik ben op mijn tiende geopereerd omdat mijn keelamandelen verwijderd moesten worden. Ik had veel keelontstekingen en zo kwam ik er vanaf. Daarna ben ik geopereerd aan mijn pols toen ik een jaar op 13/14 was. Ik had een ganglion zitten die mij veel belemmerde om bepaalde bewegingen te maken. Die operatie viel trouwens heel erg mee! 

27 januari – Kan jij jezelf in vier woorden omschrijven?
Dromer, Behulpzaam, onzeker en overprikkeld. Ik Droom graag over alles wat ik wil meemaken. Ik help graag alles en iedereen waar ik maar kan en ik ben dan ook snel onzeker over deze twee dingen. Lukt het wel, doe ik dat wel op de goede manier? Omdat ik zoveel nadenk ben ik ook wel snel overprikkeld. Daar werken we aan!

28 januari – Wat staat er vandaag op het menu?
Subway! Ik heb een footlong broodje met kruiden genomen waarop gegrilde kip, komkommer, sla en augurk op zat met light mayo als saus. Ik vind dat toch het lekkerste broodje, maar aangezien ik meer vega wil eten, laat ik deze in het vervolg maar weer staan. 

Iedere week ga ik weer mijn week plaatsen op de blog. Houden jullie ook zo iets bij, of wat zouden jullie op deze vragen hebben geantwoord?

Like & deel Thuisvrouw