Ik heb deze week veel oppervlakkige vragen gehad, maar ook iets diepgaandere. Alles is weer uitgebreid beschreven, en jullie mogen een kijkje nemen in mijn dagboek. Want dat is dit als het ware. 

15 januari – Dingen goed doen, of goede dingen doen
Deze is lastig te beantwoorden met faalangst. Goede dingen doen maar ze fout doen, kan nog steeds een last zijn. Als je dingen goed doet, kan je altijd nog zelf invullen op welk vlak je ze goed doet. Maar dat zal bijna altijd wel een positiever effect geven. Hoewel je die twee natuurlijk het liefste wilt combineren. 

16 januari – Wat is jouw fetish?
Je denkt al snel op seksueel vlak, maar die heb ik niet. Kijk ik op een ander vlak, dan heb ik die (naar mijn weten) ook niet. Saai antwoord hé?

17 januari – Wat is jouw favoriete plek?
Op de rug van mijn paard. Ze is een hele tijd kreupel (mank) geweest door een vervelende irritatie in haar kootholte. Nu ze er weer bovenop is mag ik stilletjes aan weer gaan genieten van de tijd op haar rug. Wel bouwen we dit langzaam op. Alles op haar tempo! 

18 januari – Wanneer was jouw laatste creatieve flow?
Ik denk in oktober met een creatief schoolvak, waarbij we moesten schilderen. Nu ik gestopt ben met die studie heb ik die dus niet meer echt gehad. Ik ben nu wel heel vaak in een creatieve flow wat betreft schrijven, en onderwerpen om over te schrijven. Wat dat betreft heb ik dus iedere dag wel een flow.

19 januari – Als je iets aan jezelf kan veranderen, wat zal dat dan zijn?
Ik zal mijn eigen angsten, waaronder faalangst, willen afnemen zodat ik mijzelf niet zo in de weg blijf zitten in het dagelijks leven. Nog té vaak ben ik benauwd van bepaalde dagelijkse situaties wat mij erg belemmerd in een langdurige geluksgevoel. 

20 januari – Hoe heb jij jezelf vandaag verplaatst?
Met de auto! Bram en ik zijn wezen shoppen bij Zuidplein in Rotterdam. Voor het eerst sinds een jaar hebben wij nieuwe kleding voor onszelf gekocht! Dit was genieten geblazen. 

21 januari – Waar kijk je naar uit?
In eerste instantie zei ik ‘om te mogen studeren of werken’. Nu weet ik dit antwoord niet zeker. Ook schreef ik er bij om mijn blog en youtube te zien groeien. Dat lijkt mij geweldig om te mogen meemaken! 

Iedere week ga ik weer mijn week plaatsen op de blog. Houden jullie ook zo iets bij, of wat zouden jullie op deze vragen hebben geantwoord?

Like & deel Thuisvrouw