Het tweede deel waarin ik diepzinnige of heel oppervlakkige vragen ga beantwoorden voor een jaar lang die een boek mij stelt. Iedere week beantwoord ik alle vragen op mijn blog! Ik ben benieuwd wat er deze keer aan bod komt.

8 januari – Wat zou jij aan Nederland willen veranderen?
Het zorgsysteem. Ik kan nergens hulp vinden terwijl ik wel zo ontzettend graag wil meedraaien in de wereld. Met de nadruk op de psychische zorg. Ik zie graag dat opgeleide mensen ook ‘outside the box’ durven te denken en handelen.

9 januari – Wat ga je morgen doen?
Ik ga hopen op een heel groot wonder dat ik uit mijn sleur raak, en hoop wat huishouden te gaan doen.

10 januari – Wat Deed je voordat je dit boek pakte?
Foto’s maken van dit boek voor mijn blog! Voor deze blogposts wil ik wel wat leuke foto’s hebben om erbij te plaatsen.

11 januari – Wat is de beste eigenschap die mensen kunnen bezitten?
Absoluut geduld! Met geduld kan je zoveel bereiken bij anderen en met jezelf. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik van geduld negen van de tien keer wel een gebrek heb. 

12 januari – Wie was voor jou bijzonder vandaag?
Mijn vriend. Hij was vandaag vrij van zijn werk, maar wel veel weg voor zijn hobby. Gek genoeg heb ik daar veel steun uit kunnen halen. Vanavond lekker uit eten samen, wat dus wel voor een fijne dag zorgde!

13 januari – Wat staat er allemaal op jouw verlanglijstje?
Ik wil nog heel graag met mijn vriend op vakantie naar een land die wij nog niet eerder hebben bezocht. Zoals Oostenrijk of Italië. Wel gewoon in Europa blijven, maar even hele nieuwe plekken ontdekken. Daar heb ik bij het schrijven van dit, ook onwijs veel zin in!

14 januari – Wat wil je veranderen aan je huis?
Het huis zelf! Ik wil heel graag verhuizen naar een begane grond woning. Daarbij kraakt dit huis aan alle kanten en beginnen schroefjes uit kasten te vallen die zo klein zijn dat je ze er  niet zelf ingedraaid krijgt. Gelukkig is het maar een huuwoning, denk ik dan maar.

Iedere week ga ik weer mijn week plaatsen op de blog. Houden jullie ook zo iets bij, of wat zouden jullie op deze vragen hebben geantwoord?

Like & deel Thuisvrouw