Over Thuisvrouw

Thuisvrouw.nl is opgericht op 18 september 2018. Waar het begon met een youtubekanaal, is de blog vrijwel direct daarna online gegaan.
Thuisvrouw slaat op Elyse zelf, maar het is er voor zowel mannen als vrouwen die veel met het huiselijk front te maken heeft.

 

Dit vind je op Thuisvrouw.nl

Op de kanalen van Thuisvrouw.nl zijn blogs, vlogs en video’s te vinden over het leven van een huisvrouw. De meest voorkomende thema’s zullen dan ook gaan over het huishouden, voeding, kinderen, vriendschappen en relaties. Echter vind je hier ook vele leuke dingen zoals uitstapjes, vakanties en plezier halen uit het leven! ”Wij zijn meer dan poetsvrouwen en babysitters” aldus Elyse. Alle tips, blogs, vlogs en video’s zijn ook toegankelijk en van toepassing op alle (huis)mannen onder ons.

Hier vind je Thuisvrouw.nl
Thuisvrouw.nl is te vinden op meerdere platformen. Buiten deze blog, is Thuisvrouw te vinden op Facebook, Instagram, Youtube en Bloglovin.

Facebook        Bloglovin’      Instagram      Youtube

Over Elyse

Mijn naam is Elyse Harren, een 21-jarige thuisvrouw met een lieve vriend waarmee ik samenwoon. Ik heb een enorme passie voor huisdieren en paarden. Hierdoor heb ik ook mijn diploma dierverzorging MBO3 behaald en verdien ik als dierenoppas mijn geld. Ik heb zelf een lieve kat Lily, twee konijnen Aimy en Balou en een toppaard Beau.

Ik houd mij graag bezig met alles rondom het huis zoals het decoreren, schoonmaken van het huis waarbij ik op het milieu let. Ook dwalen de onderwerpen gezondheid en persoonlijke ontwikkeling veel door mijn hoofd.

‘In de vriendenboekjes schreef ik altijd op dat ik later huisvrouw, moeder, of schrijver wilde worden. Waarom die dromen dan niet verwezenlijken?’ – Elyse

Schrijf je in

Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de geplaatste blogs en het laatste nieuws.

Volg mij op

Facebook

Instagram

YouTube

Bloglovin'